お食事は基本的に女将と一緒に作って食べるスタイルです♪
お酒の持ち込みOK。
お食事プランをお選びください
囲炉裏も家主の手作りです。
鍋でほっこり。
収穫時期には庭の柚子を使って。
高知県でしか改良されていない褐毛和種(高知系)の和牛で、赤身のうま味が濃くサシも適度に入るのが特徴で、「幻の和牛」とも呼ばれています。( 2000円)
180g Tosa Akagyu beef, Shimanto chicken, sausages, vegetables, and rice cooked in a pot.
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その時おすすめの食材をご用意
※仕入れの状況によって内容は予告なく変化する場合があります
開放感のある庭で過ごしましょう
まずはスパイスを軽くお勉強!
The most famous food here in Kochi Prefecture is "Katsuo no Tataki." Fresh bonito is seared on the surface and eaten with condiments. It is generally eaten with ponzu sauce, a mixture of soy sauce and vinegar, but in Kochi it is preferred to eat it with salt. This is a flavor that can only be achieved with fresh bonito.